ODBACUJU OPTUŽBE

Ana Komparić-Devčić: 'Nitko od SDP-ovih zastupnika nije kontaktirao Ines Strenja-Linić. Pozivamo je da kaže tko ju je točno zvao i što joj je točno nudio'

Zagreb, 221115.Zagrebacka avenija.U hotelu Antunovic odrzao se sastanak clanova nacionalnog vijeca, saborskih zastupnika i suradnika Mosta nezavisnih lista s prvom temom Nuznost monetarne reforme autora Ivana Lovrinovica.Na fotografiji: Ines Strenja-Linic.Foto: Darko Tomas / CROPIX
 Darko Tomas / CROPIX / Darko Tomas / CROPIX

SDP-ova zastupnica Ana Komparić-Devčić izjavila je u nedjelju kako nitko od izabranih SDP-ovih zastupnika nakon izbora nije kontaktirao s Mostovom zastupnicom izabranom u VIII., riječkoj izbornoj jedinici Ines Strenja-Linić te ju je pozvala da kaže tko ju je zvao i što joj je nudio.

Mostov glasnogovornik Nikola Grmoja i sama Strenja-Linić ustvrdili su kako je SDP putem posrednika Mostovoj zastupnici ponudio mjesto u izvršnoj vlasti ako podupre SDP u namjeri da sastavi novu vladu.

"Razgovarala sam sa svim mojim kolegama koji su izabrani zastupnici i nitko od nas nije osobno kontaktirao kolegicu Strenja-Linić. S Mostom pregovaramo kao s cjelinom i još jedno ih pozivamo, kao što ih je već pozvao premijer Milanović, da preuzmu odgovornost za formiranje Vlade i Sabora", kazala je Hini SDP-ova zastupnica iz Rijeke Komparić-Devčić.

Na pitanje je li Mostovu zastupnicu netko kontaktirao putem posrednika, Komparić Devčić je odgovorila kako osobno ne zna niti može znati je li netko s nekim razgovarao te još jednom naglasila kako Mostovu zastupnicu Strenja-Linić osobno nije kontaktirao nitko od SDP-ovih izabranih zastupnika.

"Pozivamo je da kaže tko ju je točno zvao i što joj je točno nudio", rekla je Komparić-Devčić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 14:27