OPTUŽBE

Akcija mladih: ‘Župan Zlatko Komadina kontrolira sve novčane tokove županijskih lučkih uprava‘

Kazali su da su utvrdili na koji način novac ulazi u sustav županijskih lučkih uprava i kako on i kome iz tog sustava izlazi
Župan Zlatko Komadina
 Matija Djanjesic/Cropix

Analizom upravljačkih struktura Županijskih lučkih uprava i novčanih tokova, utvrdili smo da županijski SDP na čelu s Županom Zlatkom Komadinom u potpunosti kontrolira upravljačke strukture i sve novčane tokove u sustavu županijskih lučkih uprava, poručili su iz Akcije mladih na konferenciji za novinare.

Kazali su da su utvrdili na koji način novac ulazi u sustav županijskih lučkih uprava i kako on i kome iz tog sustava izlazi.

Prema njihovim tvrdnjama, "nedvojbeno se radi o jasno formiranom krugu novčanog toka u kojem se vrti javni novac", a institucije su pozvali da se utvrdi postoje li u ovom zatvorenom krugu novčanih tokova kaznena odgovornost.

Iz Akcije mladih su poručili da je sasvim jasno da za ovakvo raspolaganje javnim novcem postoji moralna odgovornost županijskog SDPa na čelu sa županom Zlatkom Komadinom.

Predstavnici Akcije mladih tvrde da su takve strukture pogodovale nizu marketinških i PR tvrtki te odvjetničkih ureda za pravne usluge

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:35