BOLJI NEGO NA IZBORIMA

'A GOVORILI SU NAM DA ĆEMO BITI POSLUŠNE LUTKE NA KONCU...' U Mostu ne skrivaju oduševljenje rezultatima nove ankete

Zagreb, 081115.Restoran Rougemarin.Pracenje rezultata izbora za osmi saziv Hrvatskog sabora u stozeru stranke MOST.Na fotografiji: Bozo Petrov.Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Kristo / CROPIX

- Predbacivali su nam da ćemo biti samo poslušne lutke na koncu, a već smo u prvih nekoliko dana otkako je uspostavljena Vlada Republike Hrvatske pokazali da imamo svoje stavove koje ćemo vjerno braniti.

Drago nam je što usprkos negativnoj kampanji protiv Mosta imamo bolji rejting nego na izborima - napisali su iz Mosta nezavisnih lista na svom službenom Facebook profilu nakon što je Nova Tv objavila rezultate novog Crobarometra.

Naime, u anketi koju je provela agencija Ipsos pokazalo se da građani vjeruju kako će Vlada Tihomira Oreškovića biti bolja od one Zorana Milanovića, ali i da Most ima sada bolje rezultate nego na parlamentarnim izborima.

Iz rezultata proizlazi da su tri vodeće opcije blago pale, no i dalje unutar statističke pogreške, dok je porastao broj neodlučnih birača. HDZ je prvi s 28,5 % potpore ispitanika, slijedi SDP s 26,6 % ispitanika, dok MOST ima potporu 14,5 % ispitanika.





[JAČI SMO NEGO NA IZBORIMA]Predbacivali su nam da ćemo biti samo poslušne lutke na koncu, a već smo u prvih nekoliko...

Posted by MOST nezavisnih lista on Monday, 25 January 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:41