REDARI UZVRAĆAJU

‘Policija laže! Nisam peder! Nisam ni druker!’

Policija nam smješta jer ne želimo nikoga otkucati i surađivati, tvrde Željko Rajić i Ante Jukić

ZAGREB - Nakon što je u subotu u hotelu Le Meridien Lav premlaćen redar Željko Rajić, mediji spekuliraju - riječ je o ratu reketara, a policija plasira informaciju da je Rajić batine dobio zbog narušenih homoseksualnih odnosa, dok protagonisti slučaja tvrde: - Nismo pederi. Policija nam je smjestila. Žele nas osramotiti jer s njima ne želimo surađivati.

Pobijaju iskaz

Kazneno su procesuirani Vedran Vujević (24), Branimir Knežević (31) i bivši specijalac Leo Paurević (38). Suprotno tvrdnjama policije da je Ante Jukić (23) u iskazu priznao homoseksualnu vezu, Rajić i Jukić to pobijaju.

Ne surađuje

- Nisam homoseksualac. To nema veze s zdravom pameću nego s netrpeljivošću policije koja mi zato što s njima ne surađujem stavlja na teret kaznena djela - jasan je Rajić. O tome zašto je i tko ga pretukao nije htio govoriti. - Ljudi s kojima imam problem u jednom su momentu na ulici, u drugom sa Željkom Kerumom za stolom, a u trećem policijski doušnici - kaže Rajić.

- Ni s kim nisam bio u homoseksualnim odnosima niti sam to rekao istražiteljima - tvrdi Jukić. U hotel su došli prespavati, a Jukić kaže da je doživio šok kada su u sobu banula četvorica muškaraca, pa se detalja ne sjeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:11