LJEPOTICA TJEDNA

FOTO SENZACIJA 'Ne, ja nisam ONA Iva Jerković. Ja sam Iva Jerković koja će osvojiti svijet!' Najljepša socijalna radnica koju ste vidjeli

Ne, nisam ja ONA Iva Jerković, mora se stalno braniti NAŠA Iva Jerković, koju smo izabrali kao ljepoticu tjedna i koja će vam sigurno zapeti za oči. Izabrali smo ju jer o ONOJ Ivi već vjerojatno znate sve, dok je NAŠA Iva ipak puno tajanstvenija djevojka kojoj je jedina prava ljubav - gluma.

Ova 24-godišnjakinja postala nam je zanimljiva zbog svog skorašnjeg angažmana u dramskoj seriji “Generacija”produkcijske kuće Prime Entertainment. Za sebe će reći da jednostavno uvijek mora “biti negdje”, bilo da se radi o svjetlima pozornice, daskama koje život znače ili pred objektivom najsretnijeg čovjeka u Nedjeljnom Jutarnjem, našeg fotoreportera Marka.

- Otkako znam za sebe, bila sam u glumačkim, plesnim i pjevačkim skupinama. Radim bez prestanka, moram biti na sceni, glumiti, izvoditi performanse - povjerila nam se Iva.

Zapustila glumu

Proteklih godina svoju je najveću ljubav - glumu - pomalo zapustila. Bilo je tu povremenih angažmana i manjih uloga u reklamama, ali i u megapopularnoj sapunici “Larin izbor”, no Iva je ipak većinu svog prenatrpanog rasporeda posvetila marljivom i svakodnevnom učenju. Završila je tako, bez problema, Opću gimnaziju u Zadru. Psihologija čovjeka oduvijek ju je privlačila, pa je na Veleučilištu u Zagrebu, koje je praktički sastavni dio zagrebačkog Pravnog fakulteta, diplomirala na studiju socijalnog rada.

Kako sada ima sve vrijeme svijeta, odlučila ga je posvetiti glumi. Ne misli da se zbog toga udaljila od svoje struke. Zapravo je potpuno suprotno.

- Mislim da su socijalni rad i gluma itekako povezani jer je i u jednom i u drugom poslu potrebno proniknuti u ljudski um - kaže simpatična Zadranka.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 08:36