NOVA STRANICA

FOTO: NEDJELJNI U BORBI ZA NATALITET Aleksandra Grdić: 'Osjećam kako je sada došlo vrijeme da postanem majka'

Datum i mjesto rođenja:

3. rujna 1980., Virovitica

Ljubavni status: slobodna

Hobi: ekstremni sportovi i klađenje

Želja: roditi dijete

Ljubiteljica sporta i životinja, Miss Hrvatske 2003. godine Aleksandra Grdić prije nekoliko dana se vratila iz Beograda gdje je sudjelovala u reality showu “Parovi”. Nastavak je to njenog izbivanja iz Hrvatske jer je provela dvije godine u Parizu kod najbolje prijateljice Jelene Orešković, a potom se otisnula na putovanje u Iran.

- Inače volim puno putovati i, srećom, radim posao koji mi to omogućava. Kada se pojavi mogućnost za novu avanturu, ne analiziram previše i donesem odluku u roku od 15 minuta - kaže Aleksandra.

Za sebe kaže da voli sve što vole dečki, pa kao hobi ističe sport i - klađenje.

Deset kilograma lakša

- Sada sam si otvorila i internetski račun da ne moram svaki dan hodati do poslovnice. Mogu reći da mi dosta dobro ide, a najčešće se kladim na nogomet i tenis - otkriva Aleksandra.

Najveća ljubav su joj njeni ljubimci, maltezeri Pipo i Fly. Imala je i mačku koju je morala udomiti jer se nije dobro slagala, kako kaže, s ostatkom ekipe. Da bi zadržala kondiciju, bavi se raznim sportovima - ekstremnim poput skakanja iz aviona te rolanjem, plivanjem, vožnjom bicikla. Uz to, svaku noć trči sa svojim psima.

Negativni komentari u vezi s njenom kilažom pojavili su se nakon povratka sa “Survivora”.

- Tamo sam otišla sa 64 kilograma, a vratila se deset kilograma lakša. Čak i kada više nisam bila prisiljena jesti kokosovo mlijeko i banane, dakle nakon povratka u civilizaciju, želudac mi se stisnuo i nastavila sam mršavjeti - prisjeća se Aleksandra.

Veliki projekt

Danas na visinu od 177 centimetara ima 55 kilograma i potpuno je zadovoljna svojim izgledom. Na komentare da je premršava ne obazire se jer, kaže, prije 12 godina je odlučila postati javna osoba, što znači da će je uvijek netko secirati. Osim kilaže, polemike javnosti izazvalo je njeno povezivanje sa svijetom prostitucije.

- O tome više nemam što reći. Ljubomora, zavist i pohlepa najgore su ljudske osobine, a lijepe žene kao magneti vuku za sobom predrasude - jasno završava svaku daljnju raspravu Aleksandra.

Ipak, napominje da su se izbori za misice i kraljice promijenili od vremena kad je ona sudjelovala u njima, i to nagore. Trenutačno uživa u životu, odmara se od sudjelovanja u “Parovima”, što joj je, otkriva, bilo izrazito naporno.

- Osjećala sam se kao da sam unutra tristo godina! Nedostajala mi je privatnost, ne od kamera nego od ljudi. Naime, navikla sam uvijek imati svoj mir, a ovdje me sve gušilo - rekla je Aleksandra.

Sada hvata konce, priprema editorijale, a prvi veliki projekt nakon povratka iz Beograda u kojemu će sudjelovati je u otvaranju novog kluba Moon 17. listopada. Što se tiče njenog ljubavnog života, kaže da će rado obavijestiti javnost kada se nešto promjeni.

- Trenutačno sam slobodna, ali imam simpatiju. Uvijek me neka zaljubljenost vuče naprijed - kaže Aleksandra.

Iako je njen životni stil često na udaru kritika, ona ne žali ni za čim. Jedina želja joj je postati majka.

- Nedavno sam navršila 35 godina i pucaju me majčinski osjećaji. Za to su sigurno dijelom zaslužna i moja dva nećaka s kojima obožavam provoditi vrijeme - otkriva Aleksandra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:36