UBOJSTVO NA KORČULI

Zločin šokirao mirno mjesto na otoku: Sin (34) ubio majku pa izazvao incident na ulici

Navodno je riječ o 34-godišnjem Velolučaninu, a žrtva je sredovječna državljanka Brazila

Vela Luka (arhiva)

 Andjela Scepanovic/Cropix

Kako je upravo potvrdila dubrovačka policija, jutros je oko 9,15 sati u obiteljskoj kući u Veloj Luci pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe na kojem se nalaze ozljede koje upućuju na nasilnu smrt, piše Dubrovački vjesnik.

Policija ističe da je "osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem obiteljski povezana sa žrtvom te je uhićena i pod policijskim je nadzorom" te da je na mjestu događaja u tijeku očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku. Naveli su kako će više detalja o ovom događaju biti poznato nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Međutim, iz pouzdanih izvora smo doznali kako je ubojstvo počinila osoba koja je ,navodno sklona alkoholu i narkoticima te da je riječ o 34-godišnjem Velolučaninu a da je žrtva njegova majka, sredovječna državljanka Brazila, odavno nastanjena u Veloj Luci.

Mještani koje smo kontaktirali tvrde da je ubojstvo počinjeno britvom, ali do okončanja očevida nitko nam nije mogao potvrditi ili opovrgnuti počinjenje zločina i bili koji dodatni detalj.

Naši izvori ističu kako se ubojica nakon počinjenog zločina kretao po mjestu gdje se čak fizički sukobio s jednim mještaninom, navodno vlasnikom ugostiteljskog objekta.

Pozvana je policija, a tada se otkrilo i nasilno ubojstvo. Velolučani su zgroženi, a neki koje smo uspjeli kontaktirati ističu da "osjećaju već neko vrime kako toj osobi nije dobro i kako ima ozbiljnih psihičkih problema", piše Dubrovački vjesnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:47