HOROR U SPLITU

Žena ubila nevjenčanog supruga, susjedi u šoku: ‘Svađali su se i jutros oko pet, ona u zadnje vrijeme nije ni izlazila...‘

Oboje su stari oko 50 godina, a živjeli su u podstanarskom stanu u obiteljskoj kući

Ubojstvo u Splitu

 Duje Klaric/Cropix

U stanu na predjelu Visoka u Splitu oko 20.30 sati usmrćena je muška osoba, a prema prvim informacijama sumnja se da mu je smrtonosne rane nanijela nevjenčana supruga.

U razgovoru sa susjedima bračnog para novinar Slobodne Dalmacije je doznao da su za sada nepoznati muškarac i žena na Visoku doselili prije otprilike godinu dana, a dodali su mu kako ih nisu dobro poznavali.

- Nje često nije bilo - rekao je muškarac koji se našao u blizini mjesta zločina, dok je žena s kojom je bio u društvu dodala da ih "nisu baš najbolje znali".

Iako ne stanuju u istoj ulici u kojoj se dogodio zločin, susjedi tvrde da su muškarca viđali - ali nju nikada. Objasnili su i da su čuli njihove svađe, ali da ne znaju oko čega su ih vodili. Priznaju kako su ih svađe, ali i uznemirujući čin šokirali.

- Meni je stvarno žao što se to dogodilo. Jutro su se oko pet svađali, kasnije nisam ni slušao. Ne znam što se točno dogodilo, bio sam tu ispred kuće. Nemam riječi, za mene je bio dobar susjed - zaključila je njihova prvi susjed koji je dodao kako ona u zadnje vrijeme nije uopće izlazila iz kuće.

Kako piše Slobodna Dalmacija, oboje su stari oko 50 godina, a živjeli su u podstanarskom stanu u obiteljskoj kući. Ubojstvu je prethodila svađa koju su čuli susjedi.

- Ona vam je ustvari s Visa, koliko ja znam, zato je ovdje bila kao podstanar. Ovo nije bila prva svađa među njima. A šta da vam kažem, tko je mogao mislit da će do ovoga doći. Sad smo svi baš uznemireni - rekla je za Slobodnu Dalmaciju jedna od susjeda.

Iz PU splitsko-dalmatinske je stigla obavijest da je oko 20.35 sati zaprimljena informacija da se u stanu u Splitu nalazi mrtva osoba.

- Na tijelu osobe postoje tragovi koji upućuju na kazneno djelo. Osoba koja se dovodi u svezu s događajem nalazi se u prostorijama policije te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje. O događaju izviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Slijedi vršenje očevida - naveli su.

image

Ubojstvo u Splitu

Duje Klaric/Cropix

Dok se čekala ekipa za očevid te dežurni zamjenik sa Županijskog državnog odvjetništva, policijaje je čuvala obiteljsku kuću u kojoj se u Splitu na predjelu Visoka dogodio zločin. Na terenu su bila dva službena vozila, a policijski službenici udaljavali su svakoga tko bi došao blizu.

image

Ubojstvo u Splitu

Duje Klaric/Cropix

Prema neslužbenim informacijama, na mjestu događaja je bila prva Hitna pomoć koja je izvjestila policiju. Žrtva ima više ubodnih rana kojima je podlegla unatoč naporima medicinskog osoblja.

image

Ubojstvo u Splitu

Duje Klaric/Cropix
image

Ubojstvo u Splitu

Duje Klaric/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 05:32