OPET KAOS NA CESTAMA

Zbog teške nesreće zatvorena A1: Auto se prevrnuo na krov, jedna osoba mrtva, tri ozlijeđene. Tragedija i na D8

A1 je zatvorena od Dugopolja do Biskog u smjeru Dubrovnika. Na A3 je kolona duga 8 kilometara, a na Bajakovu 6 kilometara

GP Bajakovo

 HAK/Screenshot

U 14:20 sati na autocesti A1, u smjeru Dubrovnika, iza tunela Zaranac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do prevrtanja vozila na krov. U vozilu su se nalazile četiri osobe - jedna je smrtno stradala, a tri osobe se prevoze u bolnicu na pružanje liječničke pomoći. A1 je zatvorena od Dugopolja do Biskog u smjeru Dubrovnika.

Na mjesto događaja su upućene sve žurne službe, vatrogasci, policija i hitna medicinska pomoć, priopćila je PU splitsko-dalmatinska.

Ta policijska uprava izvješatava kako se u 14:30 sati na cesti D8 također dogodila teška prometna nesreća. Motociklist je poginuo u Promajni gdje je motociklom sletio van kolnika. Zbog te je nesreće cesta zatvorena za promet u oba smjera. O nesreći je izviješteno ODO Split, a na terenu se obavlja očevid.

Prema stanju na cestama objavljenom na HAK-ovim službenim stranicama u 14:49, uočen je pas na autocesti A1 na 181. kilometru između čvora Perušić i čvora Gospić. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, a HAK moli vozače za dodatan oprez.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u smjeru istoka, odnosno, Lipovca: između čvorova Kutina i Lipovljani u smjeru Lipovca kolona je duga oko 8 kilometara, zbog prometne nesreće.

Kod graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Republike Srbije kolona osobnih i teretnih vozila duga je oko 6 kilometara.

Na Jadranskoj magistrali prekinut je promet u mjestu Promajna, zbog još jedne prometne nesreće. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Mogući su odroni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:03