TUGA U PIRAMATOVCIMA

Zaletio se autom u zid: Poginuo 19-godišnjak, njegov vršnjak teško stradao

Prema službenom navodu policije, do nesreće je došlo kada je vozač Kadeta na mokrom i skliskom kolniku nailaskom na oštri desni zavoj
Nasice, 300411Sinoc se u Nasickom Novom selu dogodila teska prometna nesreca u kojoj je zivot izgubila djevojka (17) a trojica mladica su tesko ozlijedjeni. Prometna se dogodila na pruznom prijelazu bez rampe kada je putnicki vlak Virovitica-Nasice naletio na osobni automobil marke Golf u kojem su bili mladici i djevojka. Foto: Dorian Horvat / CROPIX
 Dorian Horvat / CROPIX

ŠIBENIK - Josip G., 19-godišnjak iz mjesta Piramatovci kod Skradina, preminuo je uslijed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda opasnih po život nakon teške prometne nesreće .

Ona se zbila u nedjelju u rano jutro oko 04,5 sati dogodila u Šibeniku kod istočnog ulaza u naselje Ražine, dok je njegov vršnjak Nino P., ujedno i vozač Opel Kadeta s kojim su mladići udarili u betonski zid, zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je na daljnjem liječenju u OB Šibenik.

Prema službenom navodu policije, do nesreće je došlo kada je vozač Kadeta na mokrom i skliskom kolniku nailaskom na oštri desni zavoj izgubio nadzor nad vozilom koje je potom otklizalo i udarilo u rubni dio betonskog zida neposredno uz kolnik.

Iako je koristio sigurnosni pojas,od siline udarca stradali 19-godišnjak zadobio je po život opasne ozljede.Hitno je prevežen u šibensku bolnicu gdje je nažalost preminuo,dok je vozač nakon udesa izašao iz razbijenog vozila, neko vrijeme se držao na nogama, nakon čega mu je pozlilo,te je vozilom Hitne pomoći brzo prevezen na daljnju hospitalizaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:36