RIJEŠILI ZLOČIN

Zagreb: Policija pronašla ubojicu koji je na smrt izbo lijepu profesoricu povijesti! Ubijena je zbog duga od par stotina kuna

Lijepa profesorica, 37-godišnja Dijana Ćulibrk iz zagrebačke Sloboštine, ubijena je zbog duga od nekoliko stotina kuna. Nakon što ju je više desetaka puta izbo nožem, mladić (21) je iz stana odnio nakit, TV i laptop

ZAGREB - Pripadnici Policijske uprave zagrebačke uspješno su razriješili ubojstvo 37-godišnje profesorice povijesti Dijane Ćulibrk, čije je mrtvo tijelo 11. listopada u njenom stanu u zagrebačkoj Sloboštini pronašao prijatelj. Naime, sinoć je uhvaćen 21-godišnji Dario Šišaković koji se sumnjiči da je ubio Ćulibrk.

Ubojica i žrtva su se poznavali pa ga je ona pustila u stan. Nakon što joj je zadao više desetaka udaraca nožem, Šišaković je iz stana odnio nakit, plazma televizor i laptop. Susjedi tvrde kako se iz stana nije čula nikakva buka. Nakit je Šišaković prodao u jednoj radnji za otkup zlata na Trešnjevci, a policija ga je uhvatila kada je pokušao prodati televizor.

Sumnja se kako je povod ubojstvu dug Dijane prema određenim ljudima u narko miljeu.

Šišković je u policiji imao odvjetnika te nije želio odmah priznati ubojstvo. Tek kada je bio suočen s činjenicom da policija posjeduje nepobitne dokaze da je upravo on ubio Dijanu, Šišković je promijenio priču. Inače, on je i od ranije poznat policiji zbog problema s drogom.

Podsjetimo, mrtvu Dijanu pronašao je njezin prijatelj u njezinom stanu na 3. katu zgrade u mirnoj, Zahradnikovoj ulici 4 u novozagrebačkom naselju Sloboština. Bio je šokiran stravičnim prizorom. Dijana je ležala sva u krvi, izbodena oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem. Odmah je nazvao 192.

Policajci su trećeg dana istrage zločina u stanu u Sloboštini obavili razgovore sa stotinjak osoba za koje smatraju da bi informacijama mogle pomoći u rasvjetljavanju ubojstva plavokose profesorice.

Istražile su se i informacije o novcu koji je nesretna profesorica navodno posudila nekome od svojih prijatelja. Dijaninu pripadnost narkomanskom miljeu potvrdili su i njezini školski prijatelji koji tvrde kako je Dijana bila vrlo nesretna pa se često vraćala heroinu .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 23:23