KOD ČVORA JANKOMIR

ZABILA SE U BETONSKI STUP NA A3 Umorna vozačica izgubila kontrolu, ozlijeđeno dvoje djece u vozilu

Split, 100912.U tijeku je natjecaj za zaposljavanje u Zavodu za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske zupanije.Na fotografiji: ambulanta hitne pomoci u KB Split.Foto: Tom Dubravec / CROPIX
 Tom Dubravec / CROPIX / Tom Dubravec

ZAGREB - Na 13. kilometru autoceste A3 u ponedjeljak oko tri sata iza ponoći došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene a dvije lakše. Najvjerojatnije umor vozačice V.Q. (39) odgovoran je za slijetanje s kolnika VW Caddyja njemačkih nacionalnih oznaka, a u vozilu su još bili F.J. (47) i dvoje djece stare 12 i 13 godina.

Provedenim očevidom je utvrđeno da se vozačica nije kretala sredinom prometne trake već je skrenula u lijevo i pritom naletjela lijevim dijelom auta na zaštitnu metalnu ogradu. Od siline udarca vozilo je odbačeno pa je prednjim dijelom probilo ogradu i sletjelo na travnatu površinu gdje se zabilo u betonski stup nadvožnjaka prometnog čvora Jankomir.

Teško ozlijeđenoj vozačici liječnička je pomoć pružena u KB Sestara Milosrdnica, dok je njezin teško ozlijeđeni suvozač i dvoje djece hospitalizirano u KBC Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:55