TUČNJAVA U KAFIĆU

‘Vrijeđala me ‘narkomančino debela‘, ali laž je da sam mlatio tu djevojku! Imam dokaze, idem na policiju‘

‘Već pet godina nisam napravio nikakav incident, radim kao pomoćni radnik na baušteli, oženio sam se i imam dvoje djece‘, rekao je Čulina

Caffe Bar Madonna

 Nikola Vilić/Cropix

Prije nego je otišao u splitsku Prvu policijsku postaju javio nam se i 28-godišnji Kristijan Čulina kojeg policija traži zbog nanošenja lakših tjelesnih ozljeda i prijetnji smrću 21-godišnjoj djevojci u splitskom kafiću Madonna. Po prijavi djevojke događaj se zbio u ponedjeljak, petnaest minuta iza ponoći dok policija navodi da se događaj zbio petnaest minuta kasnije, piše Slobodna Dalmacija.

- To što je djevojka rekla u izjavi za vaš portal, da sam je tukao po glavi i leđima te da sam je mlatio dok je bila na podu, nema veze s istinom. Svjedok svega što ću vam reći su i snimke sa nadzornih kamera u kafiću koje će potvrditi da je prava istina ovo što vam ja govorim. Idem u policiju, već sam ih kontaktirao da dolazim, a odvjetnika neću ni uzimati jer mislim da nema razloga za tako nešto - vrlo pristojnim i smirenim tonom nam priča Čulina.

Priznaje da je nekada bio sklon neredima pod utjecajem društva, ali je, kaže, taj život daleko iza njega.

- Već pet godina nisam napravio nikakav incident, radim kao pomoćni radnik na baušteli, oženio sam se i u braku imam trogodišnju kćerku i dvogodišnjeg sina. Zato mi teško i padaju ove neistine djevojke koja je sve to ispričala.

Prava je istina da sam u Madonnu došao alkoholiziran jer sam prethodno bio na nekom rođendanu i prava je istina da me je ta djevojka odmah u startu počela verbalno napadati. ‘Šta je Čulina, narkomančino debela, šta ti glumiš pič*etino jedna, majka ti je kur*etina‘, govorila mi je.

Bila je na nogama i istina je da sam je odgurnuo nakon toga od sebe. Ona je počela padati, a ja sam je probao uhvatiti da ne padne na pod te joj se u tom trenutku isparala majica koja je bila na njoj. Dakle, nikakvog udaranja šakama i nogama po glavi i tijelu nije bilo niti sam to napravio, sve ima na kamerama!

Nakon što se ustala nastavila me još jače vrijeđati te smo otišli put casina u kafiću gdje je bilo međusobnog čupanja i naguravanja, ali ne i udaranja.U jednom trenutku sam kleknuo ispred nje i počeo sam joj se ispričavati,a ona me još jače vrijeđala.

Sve to ima na kamerama i evidentirano je sve ovo što govorim. Zato ni ne uzimam odvjetnika i mislim da me se nema razloga zašto pritvarati nakon što se sada javim policiji. To je prava istina koju ću dokazati, a onda ću morati tužiti sve koji su o ovom događaju pisali na način da sam djevojku tukao i vukao - kaže nam Čulina.

Podsjetimo, Čulina je bio osuđen na osam mjeseci zatvora jer je 15. studenoga 2018. godine u Splitu u Hercegovačkoj ulici nanio ubodnu ranu na trbuhu 20-godišnjaku, a izišao je s odsluženja kazne 18. listopada 2022. godine.

Čulina je i sam bio žrtva 2017. godine kada je u Karlovačkoj ulici ranjen je iz pištolja u nogu nakon svađe a jednim mladićem oko prednosti prolaska u prometu.

- Dokazalo se da ja nisam namjerno htio ubosti tog čovjeka nego da sam ga samo cimao, ali se dogodilo to što se dogodilo i u pitanju je bila porezotina malim švicarskim nožem od pet centimetara. Da sam ga htio stvarno ubosti, ubo bi ga. U svakom slučaju to sam odslužio, a da vam pravo kažem nemam pojma kako je na sudu prošao momak koji me je ranio. Ja nisam bio zainteresiran za njegov kazneni progon, ali država je to preuzela kroz svoj službeni progon.

Ponavljam, pet godina živim mirno i od svog rada, imam sređenu i dobru obitelj i, vjerujte, ovaj događaj ovako prezentiran u javnosti kroz priču ove 21-godišnje djevojke mi je jako naštetio. A u njemu nema gotovo ni trunka istine. Vidjet ćete i sada kad odem u policiju da će se ustanoviti da se događaj u Madonni zbio baš ovako kako vam ja pričam - mirno je završio Čulina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:45