TRAGEDIJA U ZLATARU

Vremešni vozač u Zagorju prešao u suprotnu traku, udatio kamion i smrtno stradao

Vozač automobila nesreću je skrivio tako što je u zavoju prešao u suprotnu traku te udario u teretno vozilo

Ilustrativna fotografija

 Zeljko Hajdinjak/Cropix

Prometnu nesreću koja se u četvrtak dogodila oko 50 kilometara sjeverno od Zagreba u Zlataru u Krapinsko-zagorskoj županiji izazvao je 81-godišnji vozač osobnog vozila koji je u zavoju prešao u suprotnu traku, udario u teretno vozilo i u sudaru smrtno stradao, izvijestila je u petak krapinsko-zagorska policija o rezultatima očevida.

Nesreća se dogodila oko 12,50 sati u Zagrebačkoj ulici u Zlataru, kada je 81-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim automobilom, u zavoju prešao vozilom na prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera. U tom je trenutku naišlo teretno motorno vozilo kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin te je došlo do sudara.

Na mjestu nesreće smrtno je stradao 81-godišnji vozač osobnog automobila, a mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu na obdukciju, javlja PU krapinsko-zagorska.

Očevid prometne nesreće obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu u suradnji s policijskim službenicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:23