TUGA U GRADCU

Vozačica (29) zbog koje su poginuli Katarina i Stjepan uhićena odmah nakon izlaska iz bolnice! Poznat i datum sprovoda...

Posljednji ispraćaj Stjepana i Katarine Đerek bit će u petak u Gradcu

Osmrtnica za Stjepana i Katarinu Đerek

Vozačica automobila, 29-godišnja albanska državljanka, koja je u utorak navečer skrivila tešku prometnu nesreću na Jadranskoj magistrali na predjelu Ratac između Dubrovnika i Slanog, u kojoj su poginuli brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek iz Gradca, otpuštena je s liječenja u Općoj bolnici Dubrovnik, gdje je bila zadržana na promatranju nakon lakših ozljeda.

"Vozačica je otpuštena iz bolnice i odmah uhićena i dovedena u prostorije PU dubrovačko neretvanske. U tijeku je njeno ispitivanje u svojstvu osumnjičenika, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom i nakon toga će biti pritvorena", rekla je Andrijana Biskup, glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, javlja Dubrovački vjesnik.

Vijest o pogibiji mladih brata i sestre šokirala je cijeli kraj, zavila u crno pogotovo njihovu obitelj, prijatelje i poznanike, ali i one koji ih nisu poznavali. Rijetko tko je ostao ravnodušan na tragičnu sudbinu dvoje mladih. Stjepan je imao 21. godinu, a Katarina 19.

Posljednji ispraćaj Stjepana i Katarine bit će u petak, 12. travnja, u 17:30, na mjesnom groblju sv. Ante u Gradcu, a izraze sućuti obitelj će primati u crkvi sv. Mihovila od 14 do 16 sati, prenosi Dubrovački dnevnik.

Na Općini Gradac objavili su i dodatnu obavijest, koju ovaj lokalni medij prenosi u cijelosti:

"Ovim putem molimo sve koji dolaze na sprovod tragično preminulih Katarine i Stjepana da prilikom dolaska s automobilima slušaju upute komunalnih redara i vatrogasaca koji će biti na punktovima po mjestu, jer će pojedine ulice povremeno biti zatvarane zbog organizacije ispraćaja. Hvala vam na razumijevanju", stoji u obavijesti.

image

Katarina i Stjepan Đerek

/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:53