NADOMAK DRNIŠA

Vozač Dacije usmrtio kravu koja je prelazila kolnik. Stradala i vozačica koja je htjela zaobići životinju

Pravi prometni dar-mar nastao je jučer u rano jutro na cesti D-33 u Žitniću nadomak Drniša

Ilustracija

 Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

Pravi prometni dar-mar nastao je jučer u rano jutro na cesti D-33 u Žitniću nadomak Drniša kada su vozila naletjela na kravu koja je na kraju od stravičnih ozljeda uginula. Na mjestu nesreće intervenirali su djelatnici PU šibensko-kninske te je utvrđeno da je do nesreće, u kojoj je u konačnici teško ozlijeđena i jedna vozačica, došlo oko 6,18 sati.

Naime, prvo je 34-godišnjak vozio Daciu šibenskih oznaka na vrhu kolone od tri vozila te je naletio na domaću životinju koja je toga trenutka prelazila kolnik. Krava je nažalost uginula.

Zbog nepridržavanja razmaka, kao i neprilagođene brzine kretanja ali i stanja na cesti jer je padala kiša i bio je sklizav kolnik, na životinju je naletjela i 54-godišnjakinja u Mercedesu šibenskih oznaka. U želji da zaobiđe kravu sletjela je s ceste, udarila u suhozid i stablo hrasta nakon čega se njezin auto prevrnuo na krov.

Iz šibenske policije kažu da je prilikom udara 54-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede ali je nakon pružene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

Rezime svega su i policijske prijave točnije prekršajni nalozi protiv 50-godišnjeg vlasnika krave kao i teško ozlijeđene vozačice Mercedesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:16