‘SINKOPA‘?

Vozač Audija branio se na saslušanju, tvrdi da je do kaosa došlo jer se onesvijestio

Dimitrijević je svoju obranu iznosio na Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu
Boško Dimitrijević (lijevo)
 Goran Mehkek/Cropix, čitatelj Jutarnjeg Lista

Vozač koji je prije nekoliko dana izazvao pravi prometni kaos u Dubravi oštetivši šest automobila, 67-godišnji Boško Dimitrijević, pušten je nakon saslušanja u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu nakon iznošenja svoje obrane u kojoj je rekao kako je do sulude vožnje došlo zato što je izgubio svijest.

Kako neslužbeno doznajemo, Dimitrijević je ispričao da je svijest izgubio već prije udara u Mini Cooper, a to se dogodilo prije nego što je udario u šest automobila, te da je došao k sebi tek nakon što su ga ljudi izvukli iz smrskanog Audija.

Na snimkama nadzornih kamera navodno se i vidi da se vozilo kretalo pravocrtno čitavo vrijeme velikom brzinom, da bi u jednom trenutku počelo blago gubiti smjer i na kraju je pri velikoj brzini udarilo u automobile, što se vidi na snimkama koje su objavili mediji.

Mini Cooper kojega je očešao Dimitrijević sam se sklonio s putanje Audija. Dimitrijevićevo vozilo ga nije zaobilazilo već se kretalo pravocrtno. Dimitrijevićev odvjetnik Mijo Golub kratko nam je rekao kako se njegov klijent aktivno branio te nije želio iznositi nikakve detalje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:33