PALEŽ U ZAGREBU

Veliki obrat u istrazi: Požar ispod BMW-a poznatog ugostitelja ipak je podmetnut

Je li u pitanju nečija dokolica, obijest nekog prolaznika ili je odaslana poruka, još se istražuje

Izgoreni BMW u Savskom Gaju

 Dragan Matic/Cropix

Ipak nije kvar na motoru izgorenog BMW-a kako su se nadali susjedi novozagrebačkog Savskog Gaja već je riječ o piromanskom činu u gluho doba noći! Policijski očevid koji je jučer potrajao satima na Rivanjskom putu pokazao je da je požar na automobilu 57-godišnjeg R.Š., inače poznatog ugostitelja čiji se obrt bavi cateringom, podmetnut.

- Nepoznati počinitelj je najvjerojatnije djelovanjem otvorenog plamena izazvao požar BMW-a. Materijalna šteta iznosi oko 100 tisuća kuna, a kriminalističko istraživanje je u tijeku - kažu iz zagrebačke policije koja nakon prikupljenih dokaza i saznanja slučaj vodi kao dovođenje u opasnost života i imovine.

Je li u pitanju nečija dokolica, obijest nekog prolaznika ili je odaslana poruka R.Š., inače omiljenom u kvartu i šire, kriminalisti intenzivno nastoje utvrditi.

Podsjetimo, jučer oko 3.30 sati zbog buktinje u Savskom Gaju užarili su se telefoni zagrebačkih vatrogasaca koji su vrlo brzo stigli na mjesto događaja te ugasili vatru. Stanari ulice s kojima smo razgovarali ostali su zatečeni požarom automobila u njihovoj mirnoj ulici, a pucanje pneumatika zbog vrućine ih je, kako su nam kazali, trgnulo iz sna.

image

Izgoreni BMW u Savskom Gaju

Dragan Matic/Cropix
image
Dragan Matic/Cropix
image
Dragan Matic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:01