POŽAR NA VRBIKU

VATROGASCI CIJELU NOĆ DEŽURALI KOD POZNATOG ZAGREBAČKOG RESTORANA Vlasnica se oglasila na Facebooku: 'U velikom smo šoku...'

 
 Boris Kovačev / CROPIX

Nakon što su cijelu noć policajci dežurali kraj kultnog restorana Pri zvoncu na zagrebačkom Vrbiku u kojem je sinoć oko 22 sata, dok su u njemu bili gosti, izbio požar, uskoro će započeti očevid kako bi se utvrdio točan uzrok vatrene stihije.

Vatrogasci su vrlo brzo buktinju stavili pod kontrolu i ugasili ju unatoč snažnom vjetru koji je divljao cijeli dan, a prilikom pokušaja gašenja vatre jedna djelatnica restorana je završila na Hitnoj zbog udisanja dima.

Pretpostavlja se da je požar krenuo od nape te se proširio dalje kroz dimnjak, a vlasnica restorana oko 2 ujutro se oglasila na Facebooku:

"Dragi gosti,

u velikom smo šoku, no svi smo živi i zdravi. Kristina nam je bila na hitnoj jer se u pokušaju gašenja vatre nadisala dima. Puštena je kući i dobro je.

Trebat će nam tjedan, dva da saniramo štetu, ne znam još točno, do tada ne možemo raditi.

Izgorio je ventilacijski sustav, ne znam zašto, pa redovito ga čisti ovlaštena firma! Očevid će pokazati.

Veliko hvala vatrogascima koji su uspjeli zaštiti kuću i inventar od vatre i našoj policiji koja će do jutra dežurati ispred Zvonca.

Ne damo se mi!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:14