KAOS U ĐURĐEVCU

'UMJESTO ZAOSTALE PLAĆE OD POSLODAVCA SAM DOBIO BATINE!' Rekao gazdi da će ga prijaviti inspekciji, na kraju morao bježati od udaraca

Stjepan Tutić

Stjepan Tutić (61) iz Đurđevca tvrdi da je od svog poslodavca Branimira Anića (45) iz Zagreba, gazde tvrtke Gradip trgovina, umjesto zaostale plaće, po koju je došao pretprošli četvrtak, dobio batine.

Kao vozač šlepera Stjepan Tutić tri je mjeseca zaposlen u tvrtki Gradip trgovina, a kako mu nije bila isplaćena puna plaća za prosinac, požalio se direktoru Aniću. Potom je otišao, kako kaže, po svoju plaću.

- Otišao sam do gazde da mi isplati 4200 kuna koliko je ostao dug od prosinca. Rekao sam da ću ga prijaviti inspekciji ako mi ne isplati preostali dio plaće i tad je on poludio - priča nam Stjepan Tutić.

zaključao se u autu Odmah ga je, kaže Stjepan, počeo udarati šakama po licu, a on se nije mogao suprotstaviti.

- Od silnih udaraca gubio sam svijest, no nekako sam uspio pobjeći u auto. Zaključao sam auto, a on je pokušao razbiti šajbu kako bi me nastavio tući - bio je u šoku Stjepan Tutić.

došao s pištoljem Na pregledu u KB Sestra milosrdnica prve pretrage nisu pokazale teže ozljede, a kako se Stjepan dan nakon dobivenih batina nije osjećao dobro, otišao je i na pregled u bolnicu u Koprivnici.

- U Koprivnici je otkriveno da su mi slomljena dva rebra. Još sam u šoku i dobivene batine ostavile su veliku traumu.

Imam i fotografije koje pokazuju kako sam izgledao nakon napada - ističe Stjepan Tutić.

Branimir Anić, pak, upozorava da je Stjepan Tutić došao k njemu i prijetio mu pištoljem.

- Policija najbolje zna što se dogodilo i što je Stjepan Tutić izvodio kad je došao k meni. Plaća mu je isplaćena prije dva dana - kratko nam je rekao Branimir Anić. PU zagrebačka potvrdia je prijavu sukob aizmeđu 45-godišnjaka i 61-godišnjaka.

- Protiv 45-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira - priopćili su nam iz PU zagrebačke, a upravo toliko godina ima vlasnik Gradipa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 05:35