TEŠKA NESREĆA

Umirovljenik (77) jurio autom, zabio se u traktor koji je od udarca sletio u kanal: Traktorist umro na licu mjesta

Iz policije dodaju da je krivac nesreće, 77-godišnji vozač, prošao s lakšim ozljedama

Ilustracija

 Boris Kovacev/Cropix

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer navečer u mjestu Donja Čemernica na području Gvozda život je izgubio 68-godišnji traktorist.

Iz PU sisačko moslavačke kažu da se nesreća dogodila oko 20 sati nakon što je 77-godišnjak, uslijed neprilagođene brzine kretanja, svojim vozilom sisačkih oznaka udario u stražnji dio poluprikolice koja je bila priključena na traktor kojeg je, pak, vozio 68-godišnjak.

- Od siline udarca došlo je do zanošenja i slijetanja traktora u odvodni kanal kojom i prilikom je vozač pao s traktora i ostao zaglavljen. Na mjestu događaja nažalost je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija - otkrivaju iz sisačke policije te dodaju da je krivac nesreće, 77-godišnji vozač, prošao s lakšim ozljedama.

Očevid na mjestu događaja potrajao je do jedan sat nakon ponoći te ga je vodio zamjenik sisačke Županijske državne odvjetnice, a umirovljenik će se suočiti s kaznenom prijavom za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim ishodom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 14:35