OBITELJSKI NASILNIK

Ukrajinac partnerici ugasio cigaretu na podlaktici i prijetio joj smrću: Završio je u zatvoru u Varaždinu

Na dva mjesta je ugasio zapaljenu cigaretu na lijevoj podlaktici svoje 51-godišnje partnerice i nanio joj opekline III. stupnja

Ilustracija

 Boris Kovacev/Cropix

Zbog ozljeda koje je nanio svojoj partnerici, 44-godišnji državljanin Ukrajine završio je u varaždinskom zatvoru. Naime, čakovečko tužiteljstvo je prije tri tjedna, 26. listopada, pokrenulo istragu protiv 44-godišnjeg Ukrajinca kojeg je prestravljena 51-godišnja partnerica prijavila policiji da joj je nanio teške tjelesne ozljede, a usput se otkrilo i da joj je prijetio smrću.

- Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 44-godišnjak 6. rujna 2022. u Čakovcu, na dva mjesta ugasio zapaljenu cigaretu na lijevoj podlaktici svoje 51-godišnje partnerice i nanio joj teške ozljede u vidu opeklina III. stupnja. Tada joj je, ali i sljedećeg dana, zaprijetio smrću - kažu iz tužiteljstva koje je odmah podnijelo sutkinji istrage prijedlog za određivanjem istražnog zatvora.

S obzirom da postoji opasnost od bijega jer je osumnjičeni muškarac strani državljanin, kao i činjenica da bi (ne)djelo mogao ponoviti, Ukrajincu je određen jednomjesečni istražni zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:19