SUNSET BEACH

Uhićen muškarac koji je podmetnuo požar na ugostiteljskom objektu u Kostreni

Osim vlasnika lokala, oštećena je i Općina Kostrena za oko 1000 eura, zbog oštećene cijevi i ventila za tuševe na plaži

Vlasnik ugostiteljskog objekta (u krugu)

 /Nova Tv/nasakostrena.hr

Policija je uhitila i predala pritvorskom nadzorniku 32-godišnjaka, sumnjičeći ga da je izazvao požar u kojem je u potpunosti izgorio Sunset Beach Bar na obalnoj šetnici u Kostreni 27. kolovoza, objavila je PU primorsko-goranska.

U tom požaru je izgorio ugostiteljski objekt, zajedno sa svim inventarom, a šteta se procjenjuje na 55 tisuća eura. Osim vlasnika lokala, oštećena je i Općina Kostrena za oko 1000 eura, zbog oštećene cijevi i ventila za tuševe na plaži.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, pretražen je dom i druge prostorije te vozila osumnjičenoga na području Rijeke. Pronađeni su predmeti koji su mogli poslužiti pri podmetanju požara, ali i 60 grama droge galaxy, 12 grama marihuane, pet grama amfetamina te nekoliko grama kokaina, droge MDMA te drugi predmeti.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je tu drogu namjeravao preprodavati, pa je i za to kazneno prijavljen. Tereti ga se za kažnjiva djela dovođenja u opasanost života i imovine općeopasnom radnjom i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Požar na ugostiteljskom objektu u Kostreni je izbio oko 3.40 sati 27. kolovoza. Požar su ugasili vatrogasci riječke Javne vatrogasne postrojbe i DVD-a Kostrena. U požaru nitko nije ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 17:33