OČAJNA OBITELJ

U Zagrebu nestao mladić (26): ‘Signal je zadnji put ulovljen kod mosta, ali se onda opet pojavio na mreži‘

Korito rijeke Save ne pretražuje jer nema svjedoka koji su, eventualno, vidjeli da je skočio u vodu.

Zvonimir Lončar

 Privatna arhiva

Punih mjesec dana nitko ne zna gdje je 26-godišnji rođeni Kninjanin Zvonimir Lončar kojem se od 31. kolovoza gubi svaki trag. Posljednji puta je viđen u novozagrebačkom naselju Trnsko gdje i živi, a njegova zabrinuta obitelj odmah je nestanak prijavila policiji i od tog trenutka ne spava.

Sve nade polažu i u policijsku potragu no jedino što su do sada od istražitelja dobili je, kaže nam brat nestalog mladića, "podatak da je signal njegova mobitela zadnji puta uhvaćen 30. kolovoza u 21.50 sati kod Mosta mladosti".

- Nakon toga uopće mobitel nije bio aktivan da bi se tjedan dana kasnije mobitel pojavio na mreži. Međutim, završio je u rukama nepoznate osobe koja ga je navodno našla na nasipu kod Savice te nam isti nikada nije uručio. Zadnji signal, također toga dana, bio je oko Avenije Marina Držića i od toga trenutka više se mobitel nije palio. I daljnjih tragova nemamo nikakvih. Obišao sam sve crkvene pučke kuhinje i sva veća mjesta na kojima se znaju skloniti beskućnici. Polijepio sam i fotografije po Zagrebu. Nažalost sve je uzalud - kaže brat nestalog mladića ne skrivajući da cijela obitelj sumnja i na ono najgore.

Ukazuje pritom i žaljenje što se zbog svih sumnji, korito rijeke Save ne pretražuje jer nema svjedoka koji su, eventualno, vidjeli da je skočio u vodu.

Stoga, ako ste vidjeli osobu sa fotografije ili imate bilo kakvih saznanja o njegovu nestanku obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazoviti broj 192. Također, informacije možete policiji dostaviti i putem stranice nestali.gov.hr.

Inače, riječ je o mladiću visokom 185 centimetara, smeđe kose i očiju. Slabije je tjelesne građe, a na dan nestanka na sebi je imao crnu trenirku, plavu majicu s kapuljačom i bijele tenisice.

image

Zvonimir Lončar

Nestali.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:41