HOROR NA A1 KOD BRINJA

U sudaru kamiona i auta poginulo dijete, roditelji i još jedan mališan završili u bolnici

Županijsko državno odvjetništvo iz Karlovca rukovodi očevidom na mjestu događaja
 Ilustracija/Mario Pusic/CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se danas dogodila na autocesti A-1 kod Brinja smrtno je stradala jedna osoba. Iz PU ličko-senjske su javili da su dojavu o nesreći dobili u 15.32 h. Sudar dva vozila dogodio se na 117. kilometru u smjeru Zagreba.

- Došlo je do prometne nesreće teretnog i osobnog automobila u kojoj je jedna osoba smrtno stradala - rekli su u policiji. Županijsko državno odvjetništvo iz Karlovca rukovodi očevidom na mjestu događaja.

- Zbog prometne nesreće na autocesti A1 kod čvora Brinje, na 117. km u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za strpljenje, mole iz Hrvatskog autokluba.

Nakon istrage znat će se više detalja o tragediji.

Neslužbeno doznajemo da je smrtno stradalo dijete iz osobnog automomobila. Roditelji i još jedno njihovo dijete zbrinuti su u ogulinskoj bolnici. Kako Hina doznaje u bolnici, ozlijeđeni se obrađuju na hitnom prijamu i očekuje se da će ih primiti na Odjel kirurgije.

Prema izjavama svjedoka koje je prenio portal 24sata, čini se kako je automobil, karavan poljskih oznaka, stajao sa strane i uključivao se u promet kad je na njega naletio kamion bosanskohercegovačkih oznaka. Udario je u karavan te odnio i potpuno zgnječio njegov zadnji dio, koji je ostao zaglavljen ispod kamionskih guma. Na cesti su ostale rasute dječje stvari, objavio je 24sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:31