‘PAO‘ MEĐIMURAC

U obiteljskoj kući pronađeni smotuljci sintetskog kanabinoida, nešto kokaina i trave te 83 ampule ulja testosterona

Međimurski kriminalisti tijekom pretrage kuće i pripadajućih prostorija u Ivancu oduzeli su i digitalnu vagu
 PU međimurska

Pet smotuljaka sintetskog kanabinoida teškog 113,8 grama, smotuljak od 0,7 grama kokaina i još jedan od grama marihuane, te 83 ampule ulja testosterona i digitalna vaga su ulov koji su oduzeli međimurski kriminalisti tijekom pretrage obiteljske kuće i pripadajućih prostorija u Ivancu.

Navedenim prostorima koristi se 25-godišnjak kojega, zbog svega što mu je oduzeto temeljem sudskog naloga varaždinskog suda, čekaju prijave. Zbog neovlaštenog posjedovanja kokaina i marihuane, čime se ogriješio o čl.3 Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, protiv njega je podnesen optužni prijedlog čakovečkom sudu

- Zbog neovlaštenog posjedovanje ampula testosterona koje se nalaze na listi zabranjenih tvari u sportu, i koje su bile namijenjene daljnjoj prodaji čime je počinjeno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu, protiv 25-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Oduzeta materija nalik na sintetski kanabinoid dostavljena je na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu, a nakon zaprimanja nalaza slijedi kvalifikacija događaja - kažu iz PU međimurske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:50