AKCIJA POLICIJE

U Novom Zagrebu uhićen 30-godišnji diler, preprodavao kokain i marihuanu

Pretragom stana pronađeno je 31,1 gram kokaina, 19,1 gram marihuane te dvije digitalne vage kao i 4.700 kuna, sve mu je oduzeto

Pronađeni paketići s kokainom

 PUZ

"Pao" je još jedan zagrebački diler.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, javili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Kako navode, još nije utvrđeno gdje je i od koga nabavljao drogu, no nju je potom prepakiravao te prepropdavao.

Temeljem sudskog naloga policajci su u ponedjeljak obavili pretragu stana u Novom Zagrebu te su pronašli 31,1 gram kokaina pakiranog u deset paketića, te 19,1 gram marihuane i dvije digitalne vage.

Sumnja se da je na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine marihuane i kokaina koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba, nakon čega je tako pripremljeno drogu preprodavao.

Ujedno, osumnjičenom 30-godišnjaku je oduzet novčani iznos od 4700 kuna za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:58