CRNA NOĆ

U manje od devet sati na hrvatskim cestama poginulo troje ljudi: Preminuli su na mjestu, nije im bilo spasa

Dvije osobe poginule su u prometu kasno sinoć na području Splitsko-dalmatinske županije, dok je jutros žena u okolici Bjelovara stradala u automobilu

Ilustrativna fotografija

 Zvonimir Barišin/Cropix

Dvojica motociklista smrtno su stradali u dvije odvojene prometne nesreće koje su se dogodile u utorak poslije 23 sata u Glavicama nedaleko Sinja te u Lokvi Rogoznici kod Omiša, doznaje se u srijedu ujutro splitskoj policiji.

Prva se prometna nesreća dogodila oko 23.15 sati na državnoj cesti u mjestu Glavice nedaleko Sinja. Kako navodi policija, vozač motocikla je u jednom trenutku izgubio nadzor nad njim, izletio van kolnika, te udario u zid.

Udarac je bio toliko jak da je smrtno stradao na mjestu događaja. O toj su prometnoj nesreći policajci obavijestili državno odvjetništvo, te je obavljen očevid.

Deset minuta nakon te teške prometne nesreće oko 23.25 sati na državnoj cesti u Lokvi Rogoznici kod Omiša dogodila se druga nesreća u kojoj je također smrtno stradao vozač motocikla.

Vozač je izgubio nadzor nad motociklom, izletio van kolnika i udario motociklom u stablo, smrtno stradavši.

I o toj je prometnoj nesreći obaviješteno državno odvjetništvo koje je naložilo obavljanje obdukcije, a na mjestu događaja je obavljen očevid.

Nastradalog motociklista koji je sletio ispod ceste izvlačili su omiški vatrogasci kako bi do njega došli djelatnici Hitne medicinske pomoći, doznaje se od vatrogasaca.

Tragična vijest stiže i iz okolice Bjelovara.

U 7:50 sati na državnoj cesti D-43 u Narti osobni automobil kojim je upravljala 69-godišnja vozačica sletio je s ceste i udario u putni most.

Vozačica koja je bila sama u vozilu poginula je na mjestu nesreće. Slijedi očevid, priopćila je PU bjelovarsko-bilogorska, koja će po završetku očevida o nesreći obavijestiti javnost na internetskoj stranici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 10:00