ZADARSKI KRALJ PREVARA

U KAFIĆ BAČEN EKSPLOZIV Vlasnik: 'Policija laže, droga nije pronađena u mom kafiću!'

Zadar, 010115. Sinoc oko 18 sati za sada nepoznati pocinitelj bacio je eksplozivnu napravu u ugostiteljski objekt na zadarskoj Relji, u ulici Polasice. Na svu srecu, nitko nije stradao jer je kafic u vrijeme dok je u njega bacen eksplozivna naprava bio zatvoren pa je zabiljezena materijalna steta od 80 tisuca koju je prijavio vlasnik, 51-godisnji Zadranin.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / Andrija Lucić/ CROPIX

Sinoć oko 18 sati za sada nepoznati počinitelj bacio je eksplozivnu napravu u ugostiteljski objekt na zadarskoj Relji, piše Zadarski.hr.

Na svu sreću, nitko nije stradao jer je kafić u vrijeme dok je u njega bačen eksplozivna naprava bio zatvoren pa je zabilježena "samo" materijalna šteta od 80 tisuća koju je prijavio vlasnik, 51-godišnji Zadranin. Iako se iz policije nije moglo dobiti više informacijama o ovom događaju jer je krim obrada još u tijeku, neslužbeno doznajemo kako je riječ o kafiću na adresi Polašiće 9 u vlasništvu Gorana Vitlova zvanog Sisak.

U istom tom objektu, samo dan ranije Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske pretragom su pronašli gotovo 10 grama kokaina, 1 gram marihuane i oko 1 gram amfetamina. Vlasnik je priveden, droga mu je oduzeta, a nakon kriminalističke obrade Vitlov je pušten uz kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Međutim, Goran Vitlov demanira policijska izvješća i tvrdi da droga nije pronađena u njegovom lokalu.

- To nije istina. Droga je pronađena u skladištu kojeg zajednički koriste tri lokala. Uz moj lokal, skladištem se koriste još dva kafića, tako se svaki dan tu "vrti" bezbroj dostavljača, tu masu ljudi ostavlja svoje bicikle... Skladište je udaljeno 30 metara od mog lokala i ja s tim nemam nikakve veze - kazao nam je Vitlov.

Koliko su ova događaja povezana, pokazat će istraga, a zadarska policija i dalje traga traga za nepoznatim počiniteljem koji je bacio eksplozivnu napravu i protiv kojeg je podignuta kaznena prijava za izazivanje opće opasne radnje, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 09:26