‘UBIT ĆU TE!‘

U Istri se potukla četiri Srbina: Jedan potegao nož, drugi suzavac, sve završilo bijegom u šumu

Dvojica oštećenih muškaraca su se spasila bijegom u šumu, jedan ima ozljedu ruke od noža kojim ga je okrznuo 30-godišnjak

Privođenje (ilustracija)

 Tomislav Kristo/Cropix

Nesuglasice tijekom građevinskih radova u Ližnjanu prije dva dana kulminirale su tučnjavom četvorice državljana Srbije tijekom koje su dvojica u konačnici lakše ozlijeđena.

Policija je na mjestu događaja provela očevid te utvrdila kroz kriminalističko istraživanje da je oko 10 sati, 29. siječnja, svađa izbila radi nastalog oštećenja na službenom vozilu. Ubrzo je izbio i fizički sukob 34-godišnjaka i 30-godišnjaka s jedne strane i 28-godišnjaka te 25-godišnjaka s druge strane.

- Nakon što su 34-godišnjak i 30-godišnjak započeli fizički napad, 30-godišnjak je prvo koristeći sprej s nadražujućom tvari pošpricao drugu dvojicu muškaraca, a potom je nožem ozlijedio 28-godišnjaka u predjelu ruke. Nakon što su 28-godišnjak i 25-godišnjak pobjegli u obližnju šumu, osumnjičeni je trčao za njima i prijetio im ubojstvom - kažu iz PU istarske navodeći da je ozlijeđenoj dvojici muškaraca liječnička pomoć pružena u pulskoj bolnici.

Ujedno su, kažu, istog dana uhitili 30-godišnjaka koji je kazneno prijavljen nadležnom tužiteljstvu dok se u (pre)ostalom dijelu i dalje nastavlja kriminalističko istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:29