PIJANKA U OGULINU

U grupnoj tučnjavi ispred kafića oko 2.30 ujutro sudjelovala tri policajca, čeka ih neizvjesna sudbina

Karlovačka policija je šest osoba zbog sukoba u Ogulinu prijavila za kršenja čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Ilustrativna fotografija

 Goran Mehkek/Cropix/Cropix

Dvojica policijskih službenika u civilnoj odjeći i van službe lakše su ozlijeđeni pod okriljem noći jučer u Ogulinu. Incident se dogodio oko 2.30 sati ispred ugostiteljskog objekta kada su policajce fizički napale tri muške osobe.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđen je identitet trojice muškaraca starih 24, 21 i 20 godina koji se dovode u vezu s ozljeđivanjem policijskih službenika koji su, uz 24 i 20-godišnjaka bili pod utjecajem alkohola. Također je utvrđeno da je prilikom fizičkog sukoba bio prisutan još jedan policijski službenik van službe u civilnoj odjeći - kažu iz PU karlovačke navodeći da je protiv svih šestero sudionika okršaja podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu. Tereti ih se, naime, da su se svi redom ogriješili o članak 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Osim prekršajnog postupka, neizvjesna sudbina čeka policajce. Naime, iz policije kažu da policajci koji su sudjelovali u narušavanju javnog reda i mira nisu djelatnici PU karlovačke, ali da su o navedenom događaju upoznati njihovi nadležni rukovoditelji "koji će odlučiti o daljnjem poduzimanju mjera i radnji iz Zakona o policiji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 17:31