POMAHNITALI PERICA

TROSTRUKI UBOJICA DIVLJAO PO PAKOŠTANIMA Autom upao u luku i odlučio se provozati - po moru. Kad mu je dosadilo, sjeo u kafić...

Riječ o muškarcu koji je u 95' u Pakoštanima ubio trojicu policajaca, ispalivši u njih stotinjak metaka
 CROPIX

Perica Č., 43-godišnjak iz Pakoštana, završio je u jednomjesečnom pritvoru kojeg mu je, zbog obijesne vožnje, u petak odredio sudac istrage Županijskog suda u Zadru, piše zadarski.hr

- Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u petak, u Pakoštanima, pod utjecajem alkohola, upravljao Opelom uslijed čega je vozilom, u mjesnoj lučici, sletio u more. On je uz kaznenu prijavu zbog obijesne vožnje priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru – naveli su iz policije.

Iz policije se doznaje da je 43-godišnjak najprije satima obijesno vozio po Pakoštanima, a kad je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio u more, vožnju je nastavio – po moru. Kad mu je dosadilo, izašao je iz mora i sjeo u kafić.

Upravo u kafiću ga je, nakon dojave, pronašla interventna policija.

Mještani su u strahu nazivali policiju, s obzirom da je riječ o muškarcu koji je u svibnju '95.godine u Pakoštanima ubio trojicu policajaca, ispalivši u njih stotinjak metaka iz automatske puške. Prethodno su ga policajci pokušali spriječiti u pokušaju provale u kiosk, piše zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 10:59