OČEVID U TIJEKU

Tragedija u Osijeku: Muškarac poginuo nakon što je pao s krova dok je čistio snijeg

OSIJEK - Muškarac u dobi od 60 godina iz Rugvice kod Dugog Sela smrtno je stradao nakon što je propao kroz krov od pleksiglasa s nadstrešnice na benzinskoj postaji Tifon u Osijeku.

Nesreća se dogodila u utorak oko 10,15 sati, pri čemu je 60-godišnjak na mjestu preminuo od posljedica pada na glavu. Poginuli je zaposlenik zagrebačke tvrtke Dusol Rohe, koja održava Tifonove benzinske postaje te je zajedno s još dvojicom svojih kolega došao u Osijek kako bi očistili snijeg s krova zgrade benzinske postaje.

Kako neslužbeno doznajemo, snijeg se nije trebao čistiti s nadstrešnica s obzirom da su izrađene od pleksiglasa i kao takve nisu sigurne za hodanje, no stradali je vjerojatno u želji da oslobodi oluke skidao snijeg i sa nadstrešnice, koja nije izdržala pod teretom i on je jednostavno propao s visine od nekih 7-8 metara. Sve to gledala je i jedna djelatnica Tifona koja je bila užasnuta prizorom kojeg je doživjela.

Jedan komad nadstrešnice je pak pao na automobil koji je došao na benzinsku kupiti gorivo, pri čemu mu je razbijeno vjetrobransko staklo. Nitko od putnika u tom trenutku nije bio u automobilu.

Očevid na mjestu nesreće obavili su djelatnici PU Osječko-baranjske

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 11:59