ZATOČIO DJEVOJKU?

Tko je mladić iz Hrvatske kojeg su specijalci u BiH uhitili u gaćama: Ima reputaciju ‘zločestog momka‘

Hrvatskog državljanina I.S. (24) uhitila je policija u Trebinju zbog sumnje da je u privatnom apartmanu zatočio djevojku J.K. (31)

Privođenje osumnjičenog otmičara iz Dubrovnika

 ATV

U utorak smo izvijestili o uhićenju hrvatskog državljanina u Trebinju zbog sumnje da je u privatnom apartmanu zatočio djevojku, a objavljene su i snimke privođenja, na kojima je mladić s područja Dubrovnika u policiju doveden u gaćama.

Djevojka je odvedena na detaljni liječnički pregled u trebinjsku bolnicu gdje su ustanovljene lakše tjelesne ozljede u predjelu grudi.

Dubrovački vjesnik javlja kako je djevojka odbila hospitalizaciju u susjednoj državi te izrazila želju da se vrati u Dubrovnik i Hrvatsku.

To će, međutim, biti moguće tek nakon okončanja policijske istrage koja će, u najboljem slučaju po mlade Hrvate, biti okončana danas i to nakon što djevojka dā svoj iskaz.

Zamjenik trebinjskog državnog odvjetnika nakon toga će odlučiti o podizanju optužnice koju će donijeti u kontekstu osnovanih sumnji protiv mladića za nezakonito zatočenje, ali i zloporabe opojnih droga, za što se terete oboje uhićenih.

Policija je u apartmanu u kojemu su boravili pronašla 22 grama praškaste supstance koja izgleda kao heroin i 32,5 gr suhe biljne materije koja uveliko nalikuje marihuani.

Iako su mediji jučer izvijestili da je uhićen Dubrovčanin, Dubrovački vjesnik piše da mladić dolazi sa zapadnog dijela otoka Korčule. Doznaju da je mladić I.S. (24) na Korčuli odavno stekao "reputaciju" zločestog momka sklonog burnim i nasilnim reakcijama. Kako pišu, ‘čak i prema članovima uže obitelji‘.

Djevojka J.K. (31) dolazi iz Dubrovnika. Pišu da i ona u policijskom dosjeu ima zabilježena kaznena djela, a navodno je i sudionik teške prometne nesreće u kojoj je na Jadranskoj magistrali, odnosno državnoj cesti D8 poginula jedna osoba.

Pišu kako se na proteklim izborima za lokalnu samoupravu pokušala, kao članica jedne od lokalnih stranaka, aktivno uključiti u politički život krajnjeg juga Hrvatske.

Navode da su mladić i djevojka u subotu, 11. studenog, na prijelazu Gornji Brgat-Ivanica granicu prešli bez ikakvih uočljivih elemenata koji bi ukazali da je riječ o otmici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:39