SMRT NA CESTI

TEŠKA PROMETNA KOD KARLOVCA Sudar dva automobila: Jedan vozač poginuo, drugi teško ozlijeđen

Makarska, 231014.Prometna nesreca dogodila se na Jadranskoj magistrali kod mjesta Promajna blizu Makarske iza tri sataU nesreci je jedan automobil sletio pod cestu 50-ak metara. Jedna je osoba smrtno stradala, a uzrok nesrece nije poznat.Zbog ocevida promet Jadranskom magistralom je obustavljen. Na fotografiji : ocevid.Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
 Ivo Ravlic / CROPIX / CROPIX

KARLOVAC - Jedna je osoba smrtno stradala, a druga je teško ozlijeđena u petak u sudaru koji se dogodio na državnoj cesti D 6 u Brezovoj Glavi, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

U dva osobna automobila domaćih registracijskih oznaka bili su samo vozači, obojica hrvatski državljani, a okolnosti i odgovornost za sudar koji se dogodio u 14,55 sati utvrđuju se na mjestu događaja na cesti od Tušilovića prema Vojniću, rekao je zamjenik Županijskog državnog odvjetništva Mladen Krajačić.

Od dežurnog kirurga u karlovačkoj Općoj bolnici Antuna Pavlovića doznaje se da je ranjeni vozač smješten u na Odjelu traumatologije, da nije životno ugrožen, ali da su zbog teških ozljeda još moguće komplikacije.

Promet je do 18,18 sati bio u prekidu od Tušilovića do Vojnića i odvijao se uz posebnu regulaciju obilazno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 01:05