Završio iza rešetaka

Talijan u Puli maltretirao žene, a kad su ga upozorili na ponašanje uslijedio je potpuni kaos!

Osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske zbog sumnje da je počinio kaznena djela.

policija ilustracija

 /Ilustracija

Policija je privela i kazneno prijavila 37-godišnjeg talijanskog državljanina koji je u petak rano ujutro divljao u jednog ugostiteljskom ovjektu u centru Pule.

"Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 37-godišnji talijanski državljanin počinio kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari. Naime, 37-godišnjak se 8. ožujka oko 00.40 sati u ugostiteljskom objektu u centru Pule neprimjereno ponašao prema ženskim gošćama, a kada su ga upozorili na ponašanje, fizički je napao 41-godišnjaka i 37-godišnjaka. Muškarac im je prijetio smrću te je razbio staklo na objektu i dva stola na terasi, no uspjeli su ga svladati i zadržati do dolaska policije. U događaju je talijanski državljanin lakše ozlijeđen" priopćila je PU istarska dodajući da je osumnjičeni po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 9. ožujka u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske zbog sumnje da je počinio kaznena djela.

Usto je zaradio i prekršajni nalog:

"Budući da talijanski državljanin kod sebe nije imao niti jedan dokument kojim bi dokazao svoj identitet te je utvrđeno kako u Republici Hrvatskoj boravi godinu dana bez da je prijavio svoj boravak, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o državljanima država članica Europskog gospodarskog prostora i članova njihovih obitelji, izdani su mu i prekršajni nalozi."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 11:56