BALKANSKA MAFIJA

Tajna Simovićevog računala: Policija očekivala bombu, iskočile 'gole ženske'

 Mup.hr

Srbijanski policajci s velikim su strahom otvarali laptom koji je sa sobom nosio Miloš Simović. Kako piše srpski Press, strahovali su da bi u njemu mogla biti skrivena i bomba, no prema riječima jednog od istražitelja iz njega su zasad iskočile samo - 'gole ženske'.

- To je iskočilo čim smo ga upalili. Dalje od toga ne idemo, jer čekamo sudski nalog za pretragu računala - obrazložio je Pressov izvor.

Ono što srpsku, ali i hrvatsku policiju najviše zanima jest s kim je Simović komunicirao. Naime, u trenutku uhićenja ubojica 'zemunskog klana', koji je od atentata na srpskog premijera Zorana Đinđića 2003. godine bio u bijegu, sa sobom nije imao mobitel, nego je u računalo bila utaknuta kartica za mobilni internet.

Zbog toga policija pretpostavlja kako je Simoviću, uhićenom prošlog tjedna nakon ilegalnog prelaska srpsko-hrvatske granice, upravo računalo služilo za komunikaciju sa pomagačima.

- Svi konkatki, čak i oni izbrisani, mogu se pronaći uz pomoć stručnjaka, pa se nadamo da ćemo pronaći Simovićeve veze s ostalim članovima 'zemunskog klana'. Možda nas to dovede i do balkanskog kralja kokaina Darka Šarića - izjavio je izvor iz srpskog MUP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 19:20