UŽAS U CRNOM POTOKU

Susjed u vrtu pronašao mrtvog muškarca, ispod glave imao jastuk. Par metara dalje bilo je i suprugino tijelo

U sisačkoj bolnici će se utvrđivati uzroci smrti još jedne osobe čije je tijelo jučer pronađeno

Policijsko vozilo, Ilustracija

 Zeljko Puhovski/Cropix

Obdukcija koja će se obaviti na njihovim tijelima u Općoj bolnici Sisak trebala bi dati odgovore na pitanje na koji način su preminuli nevjenčani supružnici Ljuban P. (69) i Đurđa M. (73) u selu Crni Potok na području općine Topusko i na samoj granici s Bosnom i Hercegovinom.

- Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. Očevidom je utvrđeno kako se radi o 73-godišnjoj i 69-godišnjem hrvatskom državljaninu - priopćili su iz policije, potvrdivši da su njihova tijela prevezena na Odjel patologije sisačke Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Tijela je pronašao susjed te pozvao policiju. Muškarac je ležao u vrtu, ispod glave je imao jastuk, a tijelo žene je bilo kod stepeništa koje vodi u kuću. Radi li se o prirodnim smrtima ili ima elemenata nasilja, trebalo bi se znati nakon istrage.

U sisačkoj bolnici će se utvrđivati uzroci smrti još jedne osobe čije je tijelo također pronađeno tijekom jučerašnjeg dana, a identitet joj je nepoznat.

- U jutarnjim satima, u Capraškoj ulici u Sisku, pronađen je leš nepoznate muške osobe. Obavljenim očevidom nisu uočene ozljede koje bi upućivale na nasilnu smrt, a tijelo je radi obdukcije prevezeno na odjel patologije sisačke Opće bolnice - kažu u PU sisačko-moslavačkoj.

Preliminarnim pregledom beživotnih tijela na mjestu pronalaska nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Iz sisačkog tužiteljstva kažu da "nisu pronađene ozljede koje bi ukazivale na djelovanje treće osobe".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:55