DIVLJAK IZ SESVETA

SULUDI OBRAČUN Posvađali se u kafiću, potukli na parkingu, pa ih pregazio autom i pobjegao

U kafiću 'Virus' posvađali su se M.T. (37), S.G. (48) i 28-godišnji mladić. Sve je moglo završiti tragično
 CROPIX

SESVETE - Parkiralište kafića 'Virus' na sesvetskoj Kobiljačkoj cesti u subotu predvečer bilo je poprištem suludog obračuna koji je kulminirao, ni manje ni više nego, gaženjem osobnim automobilom!

U konačnici, kraći kraj su izvukla dvojica muškaraca koji su kolima Hitne pomoći prevezeni u KB Dubrava.

Kako doznajemo, u kafiću su se zbog neutvrđenog razloga oko 18,30 sati posvađali M.T. (37) i S.G. (48) sa 28-godišnjim mladićem, no svađa se ubrzo preselila na parkiralište lokala gdje su proradile i šake.

Misleći da su udarcima otjerali 28-godišnjaka, M.T. i S.G. su krenuli prema kafiću na okrjepu i vidanje modrica, no tada ih je 28-godišnjak iznenadio.

Sjeo je u svoj Audi te namjerno krenuo u rikverc vozilom direktno na njih. Obojicu je vožnjom unatrag srušio na tlo i potom se dao u bijeg.

Svjedoci, ali i ozljeđeni muškarci pravovaljanim informacijama usmjerili su policiju prema bjeguncu pa su mu brzo stavljene lisice na ruke.

Dvojica, pak, pregaženih muškaraca su prevezena u bolnicu gdje su starijem utvrđene teške ozljede u vidu potresa mozga, dok je mlađi muškarac lakše ozljeđen.

Je li fizičkom obračunu a potom i automobilom 'kumovao' ujedno i alkohol, osim ranije netrpeljivosti, nije poznato jer je kriminalistička obrada u tijeku, a sudeći prema modusu operandi, 28-godišnjak bi mogao kazneno odgovarati za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:51