TRAGEDIJA

Stravična nesreća na zadarskom području: Mladić prešao u suprotnu traku, preminuo je

Od posljedica nesreće na mjestu događaja je preminuo 20-godišni vozač, dok je mlada vozačica vozilom HMP prevezena na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar

Policijsko vozilo, Ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Noćas se oko 02,25 sati na DC-8, na dionici Poličnik - Posedarje, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila.

Na mjestu događaja je proveden očevid, a prema rezultatima očevida do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnji vozač osobnog vozila zadarskih registarskih oznaka prilikom pretjecanja drugog vozila ispred, prešao na prometni trak namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera te udario u osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala vozačica u dobi od 19 godina (rođena 2003.godine), krećući se u smjeru Zadra.

Od posljedica nesreće na mjestu događaja je preminuo 20-godišni vozač, dok je mlada vozačica vozilom HMP prevezena na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar.

U vrijeme vršenja očevida, promet navedeno dionicom bio je obustavljen, a i dalje traje kriminalističko istraživanje u svezi utvrđivanja drugih relevantnih okolnosti prometne nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 11:20