SILOVITI NALET

Stravičan sudar dvaju teretnih vozila u Goričici: ‘Jedan od vozača ignorirao je prometni znak‘

Od siline naleta teretnjak zagrebačkih tablica je sletio u kanal, a vozač varaždinskog teretnjaka je zadobio lakše ozljede

Sudar dva teretna vozila u Goričici

 Dvd BlaŽevdol/

U stravičnom sudaru dvaju teretnih vozila koji se dogodio jutros nešto prije 9 sati u mjestu Goričica na svetozelinskom području jedna je osoba ozlijeđena.

image
Dvd BlaŽevdol/

Iz PU zagrebačke kažu da su dojavu o nesreći dobili oko 8.50 sati, a prema prvim informacijama vozač teretnog vozila varaždinskih oznaka je, po ulasku u raskrižje Zelinske i Zagrebačke ulice, ignorirao prometni znak i sudeći prema svemu oduzeo prednost prolaska drugom teretnjaku zagrebačkih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera.

image
Dvd BlaŽevdol/

Od siline naleta teretnjak zagrebačkih tablica je sletio u kanal, a vozač varaždinskog teretnjaka je zadobio lakše ozljede.

Na mjestu nesreće bili su i pripadnici DVD Blaževdol 111 koji su po dolasku u Goričicu zatekli teretno vozilo Mercedes na boku u odvodnom kanalu a drugo teretno vozilo iste marke na prometnici.

image
Dvd BlaŽevdol/

- Na oba vozila prostor za vozača (kabina) se odvojio od teretnog prostora. Doznajemo od djelatnika MUP-a kako su oba vozača izašla iz vozila te su preuzeta od strane djelatnika HMP na obradu. Vršimo kontrolu vozila i preventivno odspajamo akumulatore kako bi spriječili mogućnost zapaljenja. U dogovoru s djelatnicima MUP-a napuštamo mjesto intervencije - priopćili su kratko iz DVD Blaževdol.

image
Dvd BlaŽevdol/
image
Dvd BlaŽevdol/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 01:58