UHIĆENA DVORSKA LUDA

'STAJAO JE KRAJ CESTE, MAHAO SJEKIROM I STRAŠIO LJUDE!' Kod Varaždina pao prvi hrvatski jezivi klaun, policija otkrila o kome se radi

 Kaportal.hr

VARAŽDIN - Varaždinski policajci priveli su dječaka (15) koji je u nedjelju poslijepodne, prerušen u dvorsku ludu i sa sjekirom u ruci, strašio ljude te na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir.

U PU varaždinskoj policiji potvrdili su nam da su u nedjelju oko 19 sati dobili dojavu da u Vinogradskoj ulici u Kaštelancu nepoznata osoba maskirana u klauna maše sjekirom i straši vozače. Na mjestu događaja zatekli su dječaka (15) koji je bio obučen u šareno prugasto odijelo dok je na glavi nosio šešir dvorske lude, a na licu je nosio crnu masku sa bijelim naličjem kostura.

U ruci je nosio sjekiru kojom je zamahivao i strašio vozače koji su se svojim automobilima kretali ulicom. Maloljetni „klaun“ je priveden u policijsku postaju te su protiv njega podneseni optužni prijedlozi zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o javnom redu i miru i Zakona o oružju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:55