NE ODUSTAJU

Srpska policija proširila potragu za Matejem na još tri grada, traže ga pod snijegom i ledom

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke na kojima se vidi kako policija danonoćno pretražuje rijeku i obale Dunava i Save

Matej Periš

 Cropix

MUP Srbije objavio je da je službeno proširio potragu za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27) na Smederevo, Požarevac i Pančevo, piše Blic.

U potragu, koja traje petnaesti dan, uključeni su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Policijske stanice za sigurnost na rijekama, pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade i policijskih uprava Pančeva, Smedereva i Požarevca, poručilo je Ministarstvo.

Pripadnici Policijske uprave Smederevo i riječne policije pretražili su i lijevu i desnu obalu Dunava u dijelu vodotoka koji je u nadležnosti smederevske policije. Kako javljaju Novosti, riječ je o potezu od naselja Orešac, nizvodno do ušća Velike Morave u Dunav. To je područje od 25 kilometara. Od Orešca na 1124 km do ušća Morave na 1103 km od početka vodotoka.

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke na kojima se vidi kako policija danonoćno pretražuje rijeku i obale Dunava i Save. Policija već 15 dana neumorno traga za mladićem iz Splita koji je nestao u noći između 30. i 31. prosinca u Beogradu kod Beton hale.

Potraga se, unatoč snijegu i ledu, nastavlja uz pomoć termovizijskih kamera koje policiji pokazuju što se nalazi ispod snijega i iza zidova napuštenih objekata, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:21