OPASNA IGRA

Split: Petarda teško ozlijedila 36-godišnjaka, eksplozija mu raznijela dio šake

Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u splitskoj bolnici gdje je i hospitaliziran; petarda mu je raznijela dio šake
 Srdjan Vrancic/Cropix

Uslijed aktiviranja pirotehničkog sredstva u silvestarskoj noći ​na Kili ​u Splitu teško je ozlijeđen 36-godišnjak ​kojemu je nastradala šaka, izvijestila je u petak ujutro splitska policija​.

Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u splitskoj bolnici gdje je i hospitaliziran.​ Neslužbeno se doznaje da je muškarcu petarda raznijela dio šake.​

Sinoć je, kako je izvijestila policija, zabilježen i požar automobila koji su bili parkirani na Mažuranićevom šetalištu. Tamo je jutros oko tri sata izbio požar na parkiranom osobnom automobilu peugeot 206 ​koj​i​ je u potpunosti izgorio, a ​vatra je zahvati​la​ i bočnu stranu renault clia.

​Očevid je u tijeku.

Rijeka: 34-godišnjak pirotehnikom teško ozlijedio šaku

Tijekom silvestarske noći na području Primorsko-goranske županje nije bilo narušavanja javnog reda i mira i težih kaznenih djela, ali je 34-godišnji muškarac iz Rijeke zbog nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvima zadobio teške ozljede lijeve šake.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske u petak su izvijestili da je zaprimljena prijava ozljeđivanja zbog nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvima, a riječ je o 34-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je sinoć oko 23.30 sati na balkonu svog stana u riječkom naselju Srdoči aktivirao pirotehničko sredstvo. Pirotehničko sredstvo mu je eksplodiralo u ruci te je zadobio teške ozlijede lijeve šake.

Dojava o oštećenjima imovine radi uporabe pirotehničkih sredstava nije bilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 15:30