PLASTIČNO ORUŽJE

Šok u Splitu: Muškarac iz automobila plašio djecu pištoljem, pa ga prislonio na sljepoočnicu

Policija je dobila dojavu kako je troje djece oko 17.25 sati vidjelo muškarca koji je sjedio u osobnom vozilu
Ilustracija
 Cropix

Djeca na splitskom predjelu Kamen dobro će zapamtiti jučerašnje poslijepodne po nemilom događaju. Kako saznajemo iz policije, dobili su dojavu kako je troje djece oko 17.25 sati vidjelo muškarca koji je sjedio u osobnom vozilu te im je u jednom trenutku pokazao pištolj, piše Slobodna Dalmacija.

Kao da to nije bilo dovoljno, prislonio ga je sebi na sljepoočnicu, nakon čega su oni pobjegli. Odmah po zaprimanju informacije, policija je započela intenzivno kriminalističko istraživanje te su izašli na teren i utvrdili vlasnika vozila kao i identitet muškaraca koji se nalazio u vozilu.

Pronađen je i plastični pištolj te su tijekom četvrtka u sklopu izvida obavljeni razgovori te provedene mjere i radnje iz nadležnosti policije. Pismena o obavljenim radnjama i provedenim dokazima bit će uz izvješće dostavljena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske.

- To je strašno, čula sam za to jer mi je ispričala učiteljica. Sretna sam što to nisu bila moja djeca. Ovo pokazuje kako ih više jednostavno ne možemo puštati da se igraju bez nadzora niti u blizini kuće - kazala nam je mlada majka desetogodišnjeg dječaka i trogodišnje djevojčice koja živi na tom predjelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:03