PRETUČEN MLADIĆ

Širi se snimka brutalnog iživljavanja u Dubrovniku: Tukli su ga dok nije pao na pod, ostali su mirno gledali

O slučaju vršnjačkog nasilja obavješteno i Državno odvjetništvo u Dubrovniku

Fizički napad na dječaka u Uvali Lapad

 Društvene Mreže/screenshot/

Društvenim mrežama kruži video na kojemu se jasno vidi kako vršnjaci tuku dječaka u Uvali Lapad u Dubrovniku. Naizmjenično ga udaraju po glavi i cijelom tijelu dok žrtva u jednom trenutku ne padne na pod, ne uspjevajući se obraniti od udaraca.

I nakon što se pridigne, napadači nastavljaju na maloljetniku iskaljivati bijes udarcima. U videu je vidljivo kako jedan od napadača drugog zaustavlja kod daljnjeg udaranja, a sve se odvija pred očima vršnjaka žrtve.

Iz PU dubrovačko-neretvanske naglasili su kako je sinoć nešto prije 23 sata zaprimili dojavu o tučnjavi koja se dogodila te večeri u Lapadu. Maloljetnici uključeni u tučnjavu nisu zatečeni na mjestu događaja, a kriminalističko istraživanje je nastavljeno.

Doznaje se kako je policija razgovarala s oštećenim u prisutnosti njegova oca, a navodno su saslušani i drugi maloljetnici u pratnji roditelja. O slučaju vršnjačkog nasilja obavješteno i Državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić potvrdio je Dubrovačkom vjesniku kako napadnuti dječak nije hospitaliziran, već je nakon ukazane liječničke pomoći pušten na kućnu njegu.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, dvojica maloljtnika uhićeni su danas i uskoro će biti predani pritvornom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:22