DETALJI UŽASA

Sin u Puli ubio roditelje pa se predao? Policija: ‘Od ranije nam je poznat‘

Neslužbeno se doznaje da se tragedija dogodila na Gregovici, nedaleko šume Gregovica

Policijski očevid na Gregovici u Puli

 Dusko Marusic/Cropix

NOVO: 18:04 Iz istarske policije novinarima su potvrdili da su u kući pronađena tijela dviju osoba, žene i muškarca starije životne dobi, kao i da je u njihove prostorije priveden muškarac koji se dovodi u vezu s događajem.

- Osoba koja se dovodi u vezu s događajem je privedena. Dobili smo informaciju o tijelima. Radi se o muškarcu i ženi starije dobi. Ne bismo izlazili s detaljima u ovoj fazi istrage. Svi su u srodstvu, svi su članovi obitelji. Osoba je u krvnom srodstvu. Možemo reći samo da se radi o osobi koja se nalazi u policiji. Očevid je u tijeku, nemamo još dovoljno informacija. Policija nije imala ranijih postupanja u toj obitelji što se tiče narušenih obiteljskih odnosa - rekli su iz policije.

Na novinarsko pitanje potvrdili su da je muškarac otprije poznat policiji, ali ne po nasilnim kaznenim djelima, no također nisu otkrili detalje. Rekli su i kako uzrok i vrijeme smrti tek trebaju biti utvrđeni obdukcijom pronađenih tijela.


U kući u Argonautskoj ulici u Puli u petak poslijepodne policija je pronašla mrtve supružnike, a muškarac koji se dovodi u vezu s ubojstvom je u pulskoj policijskoj postaji, izvijestila je ranije istarska policija.

Prema dosad dostupnim informacijama radi se o muškoj i ženskoj osobi, odnosno supružnicima te se osnovano sumnja na nasilnu smrt, odnosno na dvostruko ubojstvo.

Kako se neslužbeno doznaje, 30-godišnjak iz Pule koji se dovodi u vezi s tim događajem je sin koji se sam prijavio policiji nakon počinjenog zločina.

Na mjestu događaja očevid obavljaju djelatnici policije u suradnji sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika. Istraga je u tijeku.

Glas Istre neslužbeno doznaje da se tragedija dogodila na Gregovici, nedaleko šume Gregovica, odnosno stotinjak metara ulicom iznad novog Lidla koji je smješten uz Zaobilaznicu.

Taj dio Pule izuzetno je miran, obiteljski kvart s relativno novijim obiteljskim kućama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. kolovoz 2022 18:07