NEVJEROJATNO

Šibenski policajac lovio lopove koji su pokrali umirovljenika, na kraju su i njega pokrali!

Policijska akcija je ipak rezultirala uspješnim rješavanjem slučaja, pa su u prostorije šibenske policije dovedena oba kršitelja zakona

Policija u Šibeniku, ilustracija

 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Dok su jučer u ranim jutarnjim satima u trgovini na šibenskom području krali sat 78-godišnjem umirovljeniku, snimilo ih je budno oko lokalnog policajca s kojim su se uhvatili u koštac nakon što im se predstavio. Došlo je do tučnjave policajca sa 37-godišnjakom i 40-godišnjakom tijekom koje je stariji lopov iskoristio situaciju dodatno i ukrao i policajcu osobne stvari koje su mu ispale tijekom postupanja.

Policijska akcija je ipak rezultirala na kraju uspješnim rješavanjem slučaja, pa su u prostorije šibenske policije dovedena oba kršitelja zakona. U konačnici su kazneno prijavljeni za tešku krađu na štetu 78-godišnjeg vlasnika sata i 46-godišnjeg policajca, a kazneno će dvojac odgovarati i za napad na službenu osobu.

U nastalom metežu policajac je, inače, zadobio lakše ozljede, a u pretresu je kod starijeg lopova policija pronašla 1,35 grama kokaina ali i osobnu iskaznicu koja je bila prelomljena na pola pa će se i zbog potonjeg oštećenog dokumenta suočiti s optužnim prijedlogom.

No s njihovim uhićenjem priči nije kraj, jer je ujedno za 37-godišnjaka otkriveno i da je lice s tjeralice. Naime, zbog izdržavanja zatvorske kazne na koju je ranije osuđen, a koju je vješto izbjegavao boraveći na obali, šibenski su ga policajci proslijedili u Zatvor Zagreb na Odjel dijagnostike, dok je 40-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku šibenske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:44