DOBILI SU PRIJAVU

Šibenska policija istražuje optužbe hrvatske olimpijke: ‘Mog brata je gušio ispred crkve u Kninu‘

- Radi se o događaju/ima na području grada Knina od 18. veljače u ranim jutarnjim satima, kažu iz policije

Matea Jelić

 Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

Nakon što je zlatna hrvatska olimpijka u taekwondou Matea Jelić na Facebooku objavila vrlo neugodno iskustvo koje je doživio njezin brat u zoru ispred kninske crkve u subotu, i to od obiteljskog poznanika, šibenska policija je za Jutarnji list potvrdila da istražuju slučaj.

- Radi se o događaju/ima na području grada Knina od 18. veljače u ranim jutarnjim satima. Događaj je prijavljen policiji i u tijeku je kriminalističko istraživanje, nakon kojeg ćemo objaviti opis događaja i što je sve policija poduzela - kažu iz PU šibensko-kninske.

"Jučer (u subotu o.pa) u 5 ujutro čekala sam brata da me odvede na pripreme i bila sam ljuta dok sam ga čekala jer sam bila umorna i u svojim mislima. Otišla sam sama i na kraju je došla do mene priča koja mi je slomila srce. Osoba koju sam smatrala prijateljem i za čijeg oca sam se borila i donijela mu medalju s jednog natjecanja jer im je obitelj snašla tragedija…to jutro napao je mog brata i gušio ga ispred crkve. Drago mi je da nisam odmah znala ovo sve jer sam dobila dan da razmislim i odem na misu. Poruka je danas bila da ljubimo svoje neprijatelje i molimo se za njih. Moja osveta sad je oprost. Zlo je jako moćno i ima ga svuda oko nas. Ali ljubav je jača. Ništa na ovom svijetu nije bitno i molim se za tebe zato šta znam koliko si roditelja vec povrijedio jer si im dirao djecu. Isto tako želim da ti roditelji dobiju snage i vjere da ti oproste jer ja ne znam tu bol koju oni imaju dok gledaju djecu povrijeđenu. I nadam se da će ljubav Božja pobijediti ovo zlo koje si pokušao donijeti u moju obitelj", napisala je u nedjelju oko podne Matea Jelić na svom profilu na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:17