ISTUPILA I MARIJANA

Sestra teško optužuje Severinu: ‘Ubola me oštrim predmetom i nije zvala hitnu. Došla je s ciljem da to napravi‘

Marijana Popović tvrdi da Severina konzumira narkotike i ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju

Severinin bivši suprug Igor Kojić, sestra Marijana Vučković-Popović, majka Ana i Severina

Severinina sestra Marijana Popović za Dnevnik Nove TV ispričala je svoju stranu priče o tučnjavi u stanu u Splitu, koja se odvila pred očima njihove majke, nakon čega je zagrebačka policija dan poslije pjevačicu odvela na obavijesni razgovor.

Severina tvrdi da je ona žrtva svoje sestre, no Marijana to poriče i kaže kako je u jako teškom stanju.

"Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične. Teško je porodici s nekim tko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju. Prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične", ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

"Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu poduzele. Zato je ovo sinoć bila posljedica napada kroz nesagledavanje ovih posljedica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i ravnateljici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u", ispričala je sestra.

Marijana tvrdi da je u više navrata dobivala prijeteće telefonske poruke. Kaže kako ih je dostavila svim ustanovama.

"Ovo sada je posljedica nemara istih. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno djeluju", zaključila je Marijana Popović.

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš sinoć je rekla kako Severina nije bila uhićena, nego je dala svoju izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. I Severina će podnijeti kaznenu prijavu protiv sestre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 04:17